خبر عکس از خبرگزاریهای رسمی ایران

خبر عکس از خبرگزاریهای رسمی ایران

خبر عکس از خبرگزاریهای رسمی ایران
خبر عکس از خبرگزاریهای رسمی ایران

خبر عکس از خبرگزاریهای رسمی ایران

خبر عکس از خبرگزاریهای رسمی ایران

زاکانی: چرا نباید از فساد نورچشمی‌ها سخنی گفت؟/ نادران: کتمان حقیقت با راستگویی ناسازگار است

علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان‌دستور خود مطالب مهمی درباره وضعیت کنونی کشور را بیان کردند:

بسم الله الرحمن الرحیم
ن وَ الْقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ

سالگرد شهادت آیه الله مطهری را بزرگ می شماریم و به معلمین و کارگران هزاران درود و سلام می فرستیم.
این ایامی را که نمایشگاه کتاب در تهران برگزار می شود، به نظر بنده باید بهار کتاب نامید ( مقام معظم رهبری، بازدید از نهمین نمایشگاه کتاب تهران ۲۲/۲/۷۵)

بزرگترین رویداد فرهنگی کشور یعنی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حال برگزاری است به همین مناسبت نکاتی را در مورد کتاب که می توان آن را کالای فرهنگی جمهوری اسلامی نامید بیان می کنم.

۱- حوزه نشر در کشور ما که دارای فرهنگ و تمدنی عمیق، ارزش مدار و کهن است از دیرباز به عنوان ستون فقرات اشاعة فکر و فرهنگ شناخته شده. بنابراین لازم است با مراقبت مداوم و پیگیری حل مشکلات آن، حرکت عظیم ملت را شتاب بیشتری بخشید. امروز طبق آمارهای رسمی اعلام شده از سوی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی بیش از ۶۰ هزار عنوان کتاب جدید در سال منتشر می شود که خود افتخاری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است. گرچه عناوین منتشر شده از نظر کمیت و کیفیت، تا نقطة مطلوب فاصله بسیاری دارد.

۲- ریاست محترم جمهوری در دیدار فعالان حوزه نشر بیان داشتند (نباید ناشر نگران ممیزی و خودسانسوری ناشی از آن باشد)،

آقای روحانی! کشور را به کدام جهت هدایت می‌کنید؟ ماه‌ها است از انتخابات گذشته است و شما قسم خورده‌اید پس چرا اینگونه خلاف مصالح ملی عمل می‌کنید؟

همچنین جناب آقای روحانی در مراسم افتتاح کتاب با رد ممیزی کتب قبل از انتشار بیان نمودند که(هیچ کس در ممیزی، بالاتر از وجدان عمومی نیست، آنها می دانند به استقبال چه کتابی بروند و چه کتابی را در انزوا قرار دهند. صاحبان فرهنگ ما نیاز به ارشاد و گشت ارشاد ندارند. ) اما نظر بنیانگزار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی ره خلاف نظر رییس جمهور محترم است(نوشته هایی که می خواهد طبع بشود، یک یا چند نفری که می دانید، یقین دارید که آنها آدمهایی هستند که مستقیم هستند و در راه مسیر ملت و کشور هستندو وابستگی به هیچ جا ندارند، آنها نوشته ها را مطالعه کنند، درست دقت کنند در آن، و بعد از این که دقت کردنددر روزنامه و در مجله نوشته بشود. این طور نباشد که یک وقت بنویسند و منتشر بشود، بعد بفهمند که این نوشته برخلاف بوده است، این یک چیزی است که لازم است. باید کتابهایی که نوشته می شودو همین طور چیزهایی که منتشر می شود اینها باید درست توجه بشود. افراد مطلع و مدبر و کسانی که از مکتبها اطلاع دارند و مسیر آنها را می دانند ، اینها توجه بکنند و کتابها را مطالعه کنند قبل از انتشار، این هم صلاح خود شماست و هم صلاح ملت است. صحیفه حضرت امام ، جلد ۱۳، صفحه ۴۷۴ ).

جناب آقای روحانی کشور را به کدامین جهت و با چه سیاستی هدایت و مدیریت می کنید، امروز ماه هاست که از دوره تبلیغات انتخابات گذشته است و طبق قانون اساسی حضرتعالی قسم یاد کرده اید پس چرا اینگونه برخلاف مصالح اسلام و ملت ارایه نظر می فرمایید.

کسی در دنیا شک ندارد که غذای روح بشر نیز مانند غذای جسم او باید استانداردهای لازم را داشته باشد. اما متاسفانه مشاهده شد که قبل و بعد از روی کار آمدن دولت جدید برخی تلاش کردند با ارائة آدرسهای غلط مسائل اصلی این حوزه را کنار زده و موضوعاتی فرعی مانند ممیزی را به عنوان مشکل اصلی صنعت نشر کشور جلوه دهند. اینجا از تریبون مجلس شورای اسلامی اعلام می کنم که نظارت بر محتوای آثار که امروز پس از تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حکم قانون است برای تمامی دستگاه ها خصوصاً وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لازم الاجراست. بهتر است آقایان به جای اینکه برای

۳- آقایان بدانید - که می دانید- در همه جای دنیا ممیزی هست. در همین جاهایی که به غلط معروفند به کشورهای آزاد، ممیزی به شدیدترین شکل ممکن اجرا می شود. برای مثال چند صفحه از کتابی به نام «درسهای دیپلماسی» که توسط یک دیپلمات با سابقه آمریکایی و در سال ۲۰۰۶ در واشنگتن دی سی منتشر شده است را مشاهده کنید. از حذف یک کلمه تا یک جمله و یک پاراگراف به صورت صریح در این کتاب مشهود است.

مصداق دیگر مهد آزادی و دمکراسی در غرب یعنی فرانسه است که بیش از سیصد سال راهی را طی کرده که آمال و آرزوی عده ای در داخل کشور ماست، یادمان نرفته است که در سال ۱۹۹۵ میلادی یعنی ۱۹ سال پیش کتابی را بخاطر چاپ احکام اسلام در خصوص ضرورت حجاب جمع آوری نمودند و وزیر این کشور با صراحت در رسانه ها اعلام کرد که حجاب بعلت مخالفت با اصول لایسیته حق انتشار ندارد و یا همگان بیاد داریم که در غرب که با شعار آزادی و حقوق بشر تبلیغات دروغین خود را استوار ساخته است اگر کسی پیرامون هولوکاست تحقیق هم بنماید باید تحمل برخورد و رفتن زندان را به جان بخرد و یا مثالهای دیگر که خود شما بهتر آشنایید با آن. امروز شما ملاحظه کنید در فضای مجازی، در شبکه های اجتماعی یا موتورهای جستجو، با محتواهایی که به نفعشان نیست چگونه برخورد حذفی می کنند. گرچه، نظام اسلامی از ابتدا با آن گونه ممیزی و حذف، که مدعیان آزادی دست به آن می زنند موافق نبوده و همواره معتقد بوده که باید فضای تضارب آراء و اندیشه ها را فراهم کرد و این مهم در فرمایشات رهبری هم در زمینه لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی مشهود است.

۴- امروز از هر ناشری که می پرسیم مسئله شما در صنعت نشر چیست، هیچ کدام از «اصلِ ممیزی» به عنوان مسئله یاد نمی کنند. مسئله امروز صنعت نشر شمارگان کتاب، شبکة توزیع، تعداد کم ویترین های اختصاص یافته به کتاب در کشور، سرانة مطالعه، تولید آثار مفید و گریبانگیرتر از همه قیمت کاغذ است. آقایان خودتان را به ممیزی مشغول نکنید. چرا از راه اندازی و تأمین منابع کارخانه های کاغذسازی داخلی حرفی نمی زنید که هم کمک به اشتغال کشور است و هم حل بخشی از مشکلات صنعت نشر.

۵- از همین آمار ۶۰ هزار عنوانی که وزیر محترم اعلام کردند در سال منتشر می شود، تنها حدود ۲ هزار عنوان مورد ممیزی قرار می گیرند آن هم عمدتا مشروط به اصلاحات می

چرا نباید از فساد قراردادهای نفتی که عمدتا محصول حضور نورچشمی‌ها است سخنی گفت؟ چرا نمایندگان از اظهارنظر در مورد پرونده هسته‌ای منع می‌شوند؟ و خیانت‌های آشکار و پنهان پیگیری نمی‌شود؟ و در عوض مسئولان با قسم دروغ با مردم سخن می‌گویند.

خوشآمد عده ای خاص و معدود که معلوم است از کجا تغذیه می شوند دائما بر طبل حذف ممیزی بکوبند، مطابق شعارهایی که قبلا داده اند قانون را اجرا کرده و تلاش خود را معطوف به جلوگیری از اعمال سلیقه های فردی در مسیر اجرای قانون کنند.

آقای روحانی به جای متهم کردن این و آن و آدرس غلط دادن آسیب‌شناسی را از خود و دوستانشان آغاز کند و صادقانه و خاضعانه از اشتباهی که شده عذرخواهی کنند، تخریب مجلس در افکار عمومی چه سودی دارد.

شوند و نه غیرقابل چاپ. کدام عقل سلیمی حاضر می شود که سازمان استاندارد را حذف و کالای بی کیفیت به مردم عرضه کند که شما تلاش می کنید نظارت و استاندارد محتوایی کشور را با سوال مواجه کنید؟ آیا حاضرید خانواده هایتان هر غذایی را مصرف کنند؟ ملت را خانوادة خود بدانید.

۶- در فرمایشات حکیمانة امام و رهبری دائما از وظیفة حکومت اسلامی برای صیانت از مرزهای اعتقادی و فکری جامعه سخن رفته است. چطور دَم از پیروی خط امام می زنید و فرمایشات امام را نادیده می گیرید؟

۷- از یک طرف می گوید باید محتوای آثار را به قضاوت وجدان عمومی گذاشت و از طرف دیگر به یک مستند تاریخی که مبتنی بر خاطرات مکتوب و در دسترس همگان است هجمه می برید؟ فکر نمی کنید این دوگانه عمل کردن است؟ بگذارید، وجدان عمومی قضاوت خواهد کرد.

۸- نکته پایانی این که جناب آقای روحانی امروز با نام دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی منصوبان جنابعالی مانع از آزادی بیان و گفتن حداقلی از حقایق رخ داده در جامعه و در حوزه داخل و سیاست خارجی می شوند و به بهانه های مختلف حتی حق و حقوق و آزادی نمایندگان مجلس را نیز تحدید می نمایند، براستی چرا نباید از فجایع و خیانت های رخ داده در قراردادهای نفتی بویژه فساد نورچشمی ها طلبکار امروز صحبت کرد، چرا در خصوص دلنگرانی ها و نکات حساسیت برانگیز در مذاکرات هسته ای نمایندگان از اظهار نظر منع می شوند و یا بدتر از آن توجه به تحولات داخلی در صنعت هسته ای بخصوص در حوزه غنی سازی و به اعتقاد بنده خیانت های آشکار و پنهان در داخل کشور پیگیری نمی شود و مسوولان مربوطه با قسم دروغ افکار عمومی را اغوا می نمایند که در صورت ادامه بی توجهی ان شاء الله در آینده پیرامون آن با ملت رشید ایران سخن خواهم گفت، البته امیدوارم کار به سخن گفتن با ملت نکشد و دولت خود به اصلاح امور بپردازد.

۹_ در خاتمه لازم است گفته شود همانگونه که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم به جبرئیل می فرمود که مرا موعظه کن ( نَزَلَ جَبْرَئِیلُ‏ ع عَلَى النَّبِیِّ ص فَقَالَ لَهُ یَا جَبْرَئِیلُ عِظْنِی‏/ من لا یحضره الفقیه، ج‏۱، ص: ۴۷۱)همة ما از مسئولان گرفته تا آحاد مردم چه اصحاب قلم و چه خوانندگان به ارشاد و موعظه نیازمندیم.
خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر گرداند ان شاءالله.


آقای روحانی کتمان حقیقت با راستگویی ناسازگار است

در همین حال،

آقای روحانی مشاوران تندرو و کج‌فهم را از خود دور کنید، از سرنوشت رؤسای جمهور گذشته عبرت بگیرید، چراکه وزیر شما اعلام می‌دارد که اسامی ۱۰ میلیون نفر از افراد ثروتمند را در اختیار دارد، پس چرا ماه‌ها همه را معطل کردید.

الیاس نادران نماینده مردم تهران ضمن گرامیداشت هفته معلم، روز کارگر و روز مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: نقل است قبل از انقلاب مجری در معرفی حضرت آیت‌الله دستغیب گفت «صاحب گناهان کبیره» و ایشان در ابتدای منبر متواضعانه فرمودند «البته صاحب قلب سلیم هم هستم» و امروز این حکایت ما است با دولت.

وی با اشاره به مسائل حوزه‌های اقتصادی کشور از جمله قانون هدفمندی یارانه‌ها افزود: در لایحه بودجه ۹۳ دولت الحاقیه‌ای را برای یارانه‌ها فرستاد که بر اساس آن اجازه می‌خواست تا ۵۲ هزار میلیارد تومان از محل افزایش حامل‌‌های انرژی درآمد کسب کند و این به معنای افزایش متوسط ۸۵ درصدی قیمت حامل‌های انرژی بود و مجلس به حق به دلیل مبهم بودن اقدام دولت، آن را تصویب نکرد و از دولت خواست تا خرداد ماه پیشنهاد کامل خود را بیاورد.

عضو کمیسیون بودجه مجلس خاطرنشان کرد: شورای نگهبان نیز در مورد تکلیف دولت سؤال داشت و این بار در جلسه‌ای که در دفتر جناب ابوترابی تشکیل شد، نمایندگان کمیسیون، حداکثر درآمد قابل تحقق را ۴۲ هزار میلیارد تومان اعلام کردند ولی بنا بر اصرار نمایندگان دولت، جلسه با ۴۸ هزار میلیارد تومان موافقت کرد، امروز غیرمنصفانه است که به مردم گفته می‌شود، اگر دولت به مصوبه مجلس عمل می‌کرد، قیمت حامل‌‌های انرژی باید ۷۰ درصد افزایش پیدا می‌کرد.

نادران تصریح کرد: اولا اگر شما نمی‌خواستید، چرا اصرار داشتید، چرا نمی‌گویید که اگر ۵۲ هزار میلیارد تومان پیشنهادی شما در مجلس تصویب می‌شد، چه بلایی بر سر ملت می‌آمد، آقای روحانی گفتمان حقیقت و اظهار ناقص آن با راستگویی ناسازگار است.

وی ادامه داد: این خط نادرست در فرم‌های ‌ثبت‌نام تقاضای یارانه هم دیده می‌شود، در این فرم‌ها ملاحظه می‌شود که به موجب قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، صرفا افراد نیازمند می‌توانند نسبت به تکمیل فرم تقاضای یارانه اقدام کنند و به موجب قانون ارائه هرگونه اطلاعات نادرست، سبب استرداد و جریمه نقدی به میزان ۳ برابر یارانه دریافتی می‌شود.

نماینده تهران اضافه کرد: اولا مجلس ۱۰‌ها مصوبه و صدها حکم در بودجه داشته است، چرا شما در تمام موارد نمی‌گویید به موجب قانون مصوب مجلس، ما این امتیاز را می‌دهیم، مثلا چرا نمی‌گویید افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان، طرح تحول نظام سلامت و یا صدها طرح عمرانی، ملی و استانی بر اساس مصوبه مجلس انجام شده است،

وی بیان کرد: صاحبان ثروت‌های چند صد میلیاردی و میلیاردرهای دولتی و غیر دولتی به شکل مشمئز کننده‌ای با شیوه‌ ضد تبلیغ هر روز از مردم می‌خواهند از دریافت یارانه انصراف دهند، مردم هم پاسخ دادند.

عضو کمیسیون بودجه مجلس افزود: از یکی از مسئولان صدا و سیما نقل و گلایه شده که دولت اعلام کرده، شما تبلیغات کنید، درصدی از این انصراف‌ها را به شما می‌دهیم، اما امروز ما مستحق فحش و ناسزا شدیم، عرض کردم اتفاقا درست بوده چون آنچه که ملت داده، دولت با صدا و سیما نصف کرده است.

نادران خطاب به رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آقای روحانی به جای متهم کردن این و آن و آدرس غلط دادن آسیب‌شناسی را از خود و دوستانشان آغاز کند و صادقانه و خاضعانه از اشتباهی که شده عذرخواهی کنند، تخریب مجلس در افکار عمومی چه سودی دارد.

نماینده تهران بیان داشت: آقای روحانی مشاوران تندرو و کج‌فهم را از خود دور کنید، از سرنوشت رؤسای جمهور گذشته عبرت بگیرید، چراکه وزیر شما اعلام می‌دارد که اسامی ۱۰ میلیون نفر از افراد ثروتمند را در اختیار دارد، پس چرا ماه‌ها همه را معطل کردید.

وی افزود: ما باید پشت هم باشیم تا بتوانیم بار سنگین تورم و رکود را از دوش مردم برداریم، اگر این بی‌مهری‌‌ها نبود، من از همین مختصر گفتار هم خودداری می‌کردم، کما اینکه در طول انجام طرح مربوط به یارانه‌ها سکوت کرده بودم.

نادران با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: در این خصوص به عنوان نماینده مردم اعلام می‌کنم که اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان در جریان جزئیات مذاکرات نیستند، ما به حق دلواپسیم و اعلام می‌داریم هر توافقی که منجر به محدود کردن حق غنی‌سازی، سطح غنی‌سازی و یا فراتر از مقولات هسته‌ای برود، از نظر ما مردود است و مجلس در زمان خود، به وظیفه‌اش عمل خواهد کرد.

عضو کمیسیون بودجه مجلس در پایان اضافه کرد: در باب مذاکرات اقتصادی و مفاسد اقتصادی خون‌ دل بسیار زیاد است و فقط عرض می‌کنم که اگر دولت اراده دارد حقوق ملت را استیفا کند، کافی است به جای مطالبه ۴ میلیارد دلاری، ۸۰ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی را از گردن کلفت‌ها پس بگیرد، مگر نه این است که این اسامی نباید در جیب رئیس‌ جمهور باشد و باید بر مناره گفته شود و دولت لااقل اسامی بدهکاران بالای ۵۰ میلیارد تومان را به مردم بگوید.

زمان آن رسیده که دستگاه دیپلماسی شفاف با مردم سخن بگوید

همچنین در این باره، محمد دهقان عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با جهان نیوز اظهار کرد: زمان آن فرارسیده که دستگاه دیپلماسی کشور در خصوص اقدامات چند ماه گذشته خود و رفتار آمریکایی ها نسبت به ملت ایران و همچنین آثار توافق نامه ژنو با مردم به طور شفاف سخن بگوید.

وی با بیان اینکه مسؤولان وزارت خارجه و تیم مذاکره کننده باید نسبت به نگرانی های موجود در جامعه پیرامون عملکرد این وزارت خانه پاسخگو باشند گفت: توافق جامع باید با توجه به اتفاقات چند ماه گذشته و رفتار آمریکایی ها قبل و بعد از توافق موقت ژنو به نتیجه برسد.

دهقان این را هم گفت که مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از ملت پیگیر این موضوع است و در این میان سکوت دستگاه دیپلماسی کشورمان در برابر ابهامات به وجود آمده نگرانی مردم را بیشتر می کند.

در باب مذاکرات اقتصادی و مفاسد اقتصادی خون‌ دل بسیار زیاد است و فقط عرض می‌کنم که اگر دولت اراده دارد حقوق ملت را استیفا کند، کافی است به جای مطالبه ۴ میلیارد دلاری، ۸۰ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی را از گردن کلفت‌ها پس بگیرد، مگر نه این است که این اسامی نباید در جیب رئیس‌ جمهور باشد و باید بر مناره گفته شود و دولت لااقل اسامی بدهکاران بالای ۵۰ میلیارد تومان را به مردم بگوید.

ثانیا سواره از پیاده چه خبر دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد